Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de rondvaart ?
De rondvaart door de Rotterdamse havens duurt 120 minuten. U kunt inschepen vanaf een halfuur voor afvaart, inscheping wordt afgesloten 5 min voor vertrek.

Heeft iedereen een vaste zitplaats ?
Neen. Ons schip beschikt over drie comfortabele binnen salons met grote panoramische ramen met 120 zitplaatsen en een buitendek met 60-70 zitplaatsen. U neemt plaats waar u het wenst. Tijdens de vaart kunt u zonder problemen rondlopen of van plaats wisselen. Op het buitendek komt u in contact met de gezonde lucht en hebt u een open panoramisch zicht, in de binnen salon zit u beschut van de wind en regen.

Zijn er drank en snacks en drank aan boord verkrijgbaar ?
Jazeker. Onze bediening biedt u een ruime selectie van warme, koude dranken en diverse etenswaren. U geniet van uw drankje in één van onze comfortabele binnensalons of op het panoramische buitendek. Op aanvraag verzorgen wij voor groepen vanaf 25 personen culinaire koude vis- of vleesschotels, koffietafels of diverse buffetten. Vraag naar onze variabele mogelijkheden voor feesten en recepties.

Is de boottocht aangewezen voor (school)groepen of verenigingen ?
Jazeker. Tijdens de rondvaart leert u de werking van een haven beter kennen. Het schip vaart langs de diverse bevrachtingbedrijven met laad- en loskades van de containerschepen. Maar u ontmoet onderweg ook de geconcentreerde sapcentrale en de “SS Rotterdam”. De vaartocht past binnen de leerplandoelstellingen van het lager en secundair onderwijs.

Kan ik het volledige schip afhuren ?
Ja, het schip kan voor uw gezelschap afgehuurd worden. Naast de rondvaart in de Rotterdamse haven worden er ook andere trajecten voorgesteld. Deze “exclusieve” vaartochten zijn mogelijk vanaf 16.30 uur. Zie hiervoor de rubriek “Groepen en Bedrijfsfeesten” op onze website: www.rebus-info.nl

Wat bij slechte weersomstandigheden ?
Geen paniek ! Nestel u bij regen en wind in ons aangenaam verwarmde salon op de beneden of bovenverdieping en geniet via de panoramische ramen van uw havenrondvaart. Slechts bij heel slecht weer kan de kapitein beslissen de vaart te annuleren. Uw tickets blijven geldig t/m 31 oktober 2021.

Kan ik een cadeaubon kopen ?
Jazeker. Deze kunt u alleen telefonisch bestellen. Deze bonnen blijven 6 maanden geldig. De ontvanger moet een vaardag kiezen en zijn tickets telefonisch reserveren om alsnog te kunnen meevaren.

Acties ?
Mocht u gebruik maken van één van onze acties, dan dient u altijd de voucher(s) hiervoor uit te printen en mee te nemen naar onze kassa op de Boompjeskade.

Afvaart ?
Afvaart bij minimaal 30 personen / maximale binnen capaciteit 110 personen / maximale buiten capaciteit 60-70 personen. Wij raden u vooraf aan de beschikbaarheid telefonisch te controleren.

Reserveren ?
Via de website: www.rebus-info.nl of telefonisch: 06-55826463 (09.00 tot 17.00 uur)

Contact

Rebus Varende Evenementen
Postadres:
Bermweg 400
2907 LC Capelle a/d IJssel

06-55826463
info@rebus-organisatiebureau.nl
© 2019 Rebus Varende Evenementen | algemene voorwaarden | privacybeleid - Website bouwer Duidelijk Online